Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χιμένεθ στους παίκτες: Νικήστε για μένα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εμφανώς επηρεασμένος και ψυχολογικά φορτισμένος ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές τους για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”.

Πριν τη σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα ο Χιμένεθ συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους είπε τα εξής:
 
 
«Θέλω να σας μιλήσω για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες, ποιο είναι το κλίμα και το τι λέγεται για μένα. Θέλω να ξέρετε πως είμαι ήρεμος, πως είμαι καλά και θέλω μαζί να κάνουμε τα πάντα για το καλό της ΑΕΚ. Δεν με απασχολεί τι λέγεται και τι γράφεται, θέλω για πρώτη φορά να σας ζητήσω κάτι, θέλω αύριο να νικήσετε και για μένα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα και γι αυτό θέλω να κάνετε τα πάντα για να φύγουμε νικητές. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θέλω να σας απασχολεί. Είναι ένα παιχνίδι που θα το δούμε μετά την Κυριακή».

 
Μετά την προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην οποία δεν βρίσκονται οι τραυματίες Δέλλας, Γεωργέας, Καφές και Κλωναρίδης.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μάκος, Κοντοές, Μανωλάς, Λαγός, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Βάργκας, Μπουγαΐδης, Μπέλεκ, Γκούντγιονσεν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε