Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χιμένεθ: Συνηθίσαμε να ζούμε με τις απουσίες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της ΑΕΚ απέφυγε την κουβέντα για τα μεταγραφικά και δεν έψαξε άλλοθι στις απουσίες μιλώντας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά τη νίκη πρέπει να την κυνηγήσεις. Ευτυχώς τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να φαίνονται, με ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, χωρίς όμως αποτελέσματα, και άλλο ένα απέναντι στον Πανσερραϊκό, που ήμασταν αποτελεσματικοί”, τόνισε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ για να συμπληρώσει:

“Εμείς στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουμε όλα. Μερικές φορές τα πράγματα ίσως εξελιχθούν καλά, άλλες όχι, αλλά ο επαγγελματισμός που έχουμε μας υποχρεώνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε”.

Για τις απουσίες της ομάδας ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε: “Θα μιλήσουμε γι’ αυτούς που είναι εδώ. Εχουμε τρεις αγώνες σημαντικούς μέσα σε οκτώ μέρες κι αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας. Οι απουσίες βεβαίως είναι εκεί και είναι σημαντικές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλές απουσίες, αλλά νομίζω είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό”.

Οσο για τα μεταγραφικά υπογράμμισε: “Επαναλαμβάνω, δεν είμαι χαζός. Ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά το σημαντικό είναι να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, αλλά είπαμε πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Να γνωρίζουμε τι μπορούμε να φέρουμε”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε