Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιμένεθ: Θα ξανακάνω την ΑΕΚ πρώτη

Ο Σταύρος Αδαμίδης επέλεξε τον Μανόλο Χιμένεθ και αυτός δείχνει στις πρώτες του δηλώσεις ότι αν μη τι άλλο έχει όρεξη για δουλειά.

Ο Ισπανός μίλησε σε τρεις αθλητικές εφημερίδες και το μήνυμα που έστειλε στους φίλους της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο: “Έρχομαι για να κάνω την ΑΕΚ πρώτη” είπε στο Goal.

“Ειλικρινά, ανυπομονώ να έρθω στη χώρα σας για να δουλέψω. Είμαι ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος με την εξέλιξη που υπήρξε. Κι αυτό διότι εκτιμώ πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, έχοντας βέβαια και τη συμπαράσταση των οπαδών μας που γνωρίζω πολύ καλά ότι αγαπάει με πάθος την ομάδα και τη στηρίζει με όλη την αγάπη του” τόνισε στην Εξέδρα.

“Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις συζητήσεις που είχα με τον κύριο Αδαμίδη και ο πρόεδρος έμεινε ικανοποιημένος από το πλάνο που του παρουσίασα και τη φιλοσοφία μου. Είχα πει από την αρχή ότι με ενδιαφέρει η προοπτική της ΑΕΚ και τη βλέπω σαν πρόκληση στην καριέρα μου” ανέφερε στη Sportday.

Ο Χιμένεθ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 925.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 1 εκ. ευρώ τον δεύτερο. Στο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα υπάρχουν και σημαντικά μπόνους. 500.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος ή εισόδου στους ομίλους του Champions League, 100.000 ευρώ για κατάκτηση Κυπέλλου και 75.000 ευρώ για πρόκριση στους «32» του Europa League.

Μαζί του θα έρθουν και τρεις συνεργάτες του. Ο Χεσούς Καλντερόν, ο Χουάν Λοθάνο και ο Μιγκέλ Μορίγια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε