Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χιμένεθ: Το καλοκαίρι θα δούμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον πελάτη του αλλά και την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ΑΕΚ. Τι είπε ο Χιμένεθ στον Αδαμίδη.
 

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του προπονητή της ΑΕΚ, Αλβάρο Τόρες, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Goal”. Ο Τόρες δεν έκλεισε την πόρτα της παραμονής, αλλά τόνισε πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει κάποιες εγγυήσεις από τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να ξέρει αν συμβαδίζουν οι στόχοι τους.

«Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου εμένα ως εκπροσώπου του είναι να διασφαλίσω το μέλλον του. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ο Μανόλο έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και εμένα η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον πελάτη μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ο Μανόλο ήθελε να μείνει και στην Σεβίλλη, είχε συμβόλαιο, όμως τελικά η συνεργασία έληξε έπειτα από επιθυμία της διοίκησης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να φύγει τώρα. Βεβαίως για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά θέλει να ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν και κατά πόσο θα έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει να φτιάξει μια καλή ομάδα.

Θέλει να ξέρει αν θα μπορεί να δουλέψει σωστά και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Θέλει να ξέρει αν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον ίδιο. Για αυτό και θα συζητήσει μαζί τους. Πάντως τώρα που μιλάμε δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα».

Ο ίδιος ο Χιμένεθ, μιλώντας τηλεφωνικώς στον Σταύρο Αδαμίδη είπε: «Δεν φεύγω τώρα. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ομάδα στα δύσκολα. Θα συνεχίσω να παλεύω, να δουλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το Κύπελλο. Το καλοκαίρι, θα τα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

Από το περιβάλλον του προπονητή των «κιτρινόμαυρων» λένε ότι δεν έχει τάσεις φυγής. Αρκετά, όμως, θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα τελειώσει η χρονιά. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ να αποτελούν καταλύτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε