Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χιτσκοκικό φινάλε στη Βέροια – Φουλ για πλέι-οφ ο Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λεβαδειακός με το γκολ του Βασιλείου στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 της Βέροιας και εδραίωσε τη θέση του στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στην επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε η “βασίλισσα του βορρά”.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα όμως η εξέλιξη του αγώνα ήταν συγκλονιστική.

Ο Λεβαδειακός με γκολ του Λισγάρα μετά από φάουλ του Πόι άνοιξε στο 18ο λεπτό το σκορ. Η Βέροια δεν μπορούσε να απειλήσει και ενδεικτικό είναι ότι δεν είχε σουτ εντός εστίας στο πρώτο μέρος.

Στοι δεύτερο οι γηπεδούχοι πίεσαν τους αντιπάλους τους και οι προσπαθειές τους δικαιώθηκαν στο 85. Μετά από κόρνερ του Πέρεζ ο Μαχαίρας βρήκε άτσαλα τη μπάλα, ο Μουλόπουλος δεν μπόρεσε να τη διώξει και με αυτογκόλ η Βέροια έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Βασιλείου που μπήκε ως αλλαγή διότι είχε πρόβλημα τραυματισμού, είπε την τελευταία λέξη. Πάλι ο Πόι δημιούργησε και ο πρώτος σκόρερ του Λεβαδειακού με κεφαλιά σημείωσε το 6ο του τέρμα και χάρισε στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Οι Βοιωτοί έφτασαν στους 27 βαθμούς και έχουν διαφορά 4 από τους διώκτες τους στη μάχη των πλέι οφ. Αντίθετα η Βέροια έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Βέροια: Λόπεζ, Σνάουτσνερ (90′ Καλτσάς), Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργέας (68′ Ιωάννου), Καφές, Ολαϊτάν, Πέρεζ, Μπαργκάν, Κόστλι.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι,. Ρομέου (74′ Βασιλείου), Πόι (92′ Κουτσόπουλος), Μεντί, Ακόστα (76′ Μαχαίρας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε