Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χιτσκοκικό φινάλε στην Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ό,τι δεν κατάφεραν οι δύο ομάδες για 90 λεπτά το έκαναν στις καθυστερήσεις. Η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε στο 92′, η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 94′ και πήραν από ένα βαθμό.
Δείτε το LIVE του αγώνα
 
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως οι σκληρές μονομαχίες αλλά και τα λάθη στη μεσαία γραμμή δεν επέτρεψαν στο να δημιουργηθούν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
 
Η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 41′ με τον Βασιλακάκη όμως ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά τον κίνδυνο. Όσο κι αν μοιάζει απίθανο στο δεύτερο μέρος Κέρκυρα και Ξάνθη δεν απείλησαν η μία την άλλη σε καμία περίπτωση και ο Βασιλακάκης που είχε χάσει τη μοναδική σημαντική ευκαιρία του αγώνα, ήταν αυτός που φάνηκε να λυτρώνει την ακριτική ομάδα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ανοίγοντας το σκορ. Πριν ωστόσο κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μαϊστόροβιτς ισοφάρισε για την Κέρκυρα στο 94′ και ο διαιτητής έληξε το αμέσως τον αγώνα.
 

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλατζής, Φλαβίνιο, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος (46′ Μάρκοβιτς), Γκουστάβο (51′ Γιάντσης), Επστάιν, Μακρής.

Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Γκλέισον (61′ Μπέρτος), Πόι, Σουάνης (76′ Έληνγκτον), Κιντάνα (56′ Κατόνγκο), Αντεφέμι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Κωστούλας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε