Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χολέμπας και Καπίνο με την γαλανόλευκη φανέλα(ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι δύο παίκτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους ενόψει των φιλικών κόντρα σε Ρωσία και Ρουμανία.

Καπίνο: Όνειρο η Εθνική

Νέα πρόσωπα είχε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά. Τα φώτα έπεσαν πάνω στον Χοσέ Χολέβας που εξασφάλισε Ελληνικό διαβατήριο και κλήθηκε άμεσα από τον Φερνάντο Σάντος αλλά και στον Καπίνο που είναι ο νεότερος παίκτης που συμμετέχει σε αποστολή του αντιπροωσπευτικού μας συγκροτήματος.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φερνάνο Σάντος χρησιμοποίησε τον Χοσέ Λόιντ Χολέβας, όπως αναγράφεται πλέον, και στο διπλό χωρίς πάντως να αποκαλύψει τα πλάνα του ενόψει του πρώτου φιλικού με τους Ρώσους.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χοσέ Χολέβας, που θέλει να συνεχίσουν να τον λένε Χολέμπας, δήλωσε: “Είμαι πολύ υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδος. Όλα είναι υπέροχα και σήμερα έκανα και την πρώτη μου προπόνηση. Στόχος μου είναι να βρίσκομαι το καλοκαίρι στο Euro με την Εθνική και αργότερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να μάθω γρήγορα ελληνικά. Δεν μπόρεσα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα γιατί είχα πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Από την πλευρά του ο, αριστερός μπακ του Ατρομήτου, Κώστας Γιαννούλης τόνισε: “Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θα τα δώσω όλα για να καθιερωθώ. Διανύω την καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου και θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Σάντος για την κλήση μου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε