Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Χολωμένος ο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στη Μαδρίτη και σε συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεζ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

“Βόμβα” στη Ρεάλ αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη. Αρχικά το θέμα δημοσιοποιήθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser ενώ στη συνέχεια ήρθαν και οι δηλώσεις του παίκτη μετά τη νίκη με 3-0 επί της Γρανάδα.

“Είμαι στεναχωρημένος και οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο δεν πανηγύρισα τα γκολ. Το θέμα είναι καθαρά επαγγελματικό. Δεν μπορώ να πω περισσότερο.”

Ο Πορτογάλος φαίνεται ότι δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον Μουρίνιο αλλά και με κάποιους συμπαίκτες του. Ο Μαρτσέλο είναι ένας από αυτούς. Ο Βραζιλιάνος είχε δηλώσει ότι ο Κασίγιας άξιζε τη χρυσή μπάλα κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ρονάλντο.

Πάντως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός διέψευσε ότι είναι εκνευρισμένος επειδή δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτης στην Ευρώπη: “Δεν θα με εξέπληττε αν έπαιρνα το βραβείο ή όχι. Ο Ινιέστα, πάντως, το άξιζε.”

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά την επιστροφή του Ρονάλντο στη Μαδρίτη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πορτογαλίας.

Ένα και να…καίει η Μπαρτσελόνα – Δείτε το γκολ-οβίδα του Αντριάνο (VIDEO)

“Μίλησε” ο Ρονάλντο, νίκησε η Ρεάλ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε