Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χόρεψε μπα-ΛΕΤΟ τον Εργοτέλη – “Πράσινη” τεσσάρα χωρίς κλασικό επιθετικό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, με τον Λέτο να κάνει ρεκόρ σεζόν πετυχαίνοντας 7 γκολ σε πέντε αγώνες και χωρίς καθαρό σέντερ φορ, σκόρπισε τον Εργοτέλη και ενθουσίασε τον κόσμο του.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Επεισόδια για το πανό κατά των πολτικών!

Η αποθέωση των “πράσινων” από τους φίλους τους στο τέλος του ματς ήταν η επιβράβευση της εξαιρετικής εμφάνισης τους και της άνετης νίκης με 4-0 επί τους Εργοτέλη. Ο Λέτο έκανε άλλη μία παράσταση, έφτασε στα 7 προσωπικά γκολ, τα περισσότερα που έχει πετύχει σε μία σεζόν στην Ελλάδα και έδειξε ότι είναι ο μεγάλος ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού. Εκτός από τα 4 γκολ, το τριφύλλι έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες να φτάσει σε αστρονομικό σκορ. Κατέρρευσαν οι Κρητικοί μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν.

 
Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει από νωρίς το ματς και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του ουσιστικά ευκαιρία. Μόλις στο 7′ ο Μπουμσόνγκ νίκησε τους πάντες στον αέρα σε δύο χρόνους και αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι στη συνέχεια άνοιξε το σκορ.
 
Το γκολ δεν πτόησε τους παίκτες του Καραγεωργίου που προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά ο Σασιασβίλι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 12 να φέρει το ματς στα ίσα.
 
Οι πράσινοι αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Στο 25′ η εξαιρετική συνεργασία Κλέιτον και Κουίνσι έφερε τον Λέτο φάτσα με το γκολ και ο Αργεντινός σκόραρε για 6η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Κρητικοί ήρθε και το τρίτο τέρμα αυτή τη φορά από τον Κατσουράνη να τελειώσει πρόωρα τον αγώνα.
 
Το μόνο αρνητικό για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος ήταν ο τραυματισμός του Μπουμσόνγκ ο οποίος αντικαστάθηκε από τον Καντέ.
 
Στι 36′ ο διαιτητής Μήτσιος ενοχλημένος από ένα πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού εναντίον των πολιτικών, διέκοψε για 7 λεπτά το ματς ζητώντας να κατέβει. Αυτό δεν έγινε όμως ο ρέφερι αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα.

Συνθήματα και πανό κατά των πολιτικών στο ΟΑΚΑ(ΦΩΤΟ)

 
Ο Καραγεωργίου έκανε δύο αλλαγές πριν τη λήξη του ημιχρόνου, θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης.
 
Ο ασταμάτητος Λέτο συνέχισε το προσωπικό του σόου και στο δεύτερο μέρος. Με ατομική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι από τον Χίμπλινγκερ και ο Αργεντινός που ανέλαβε την εκτέλεση σημείωσε το 7ο φετινό του τέρμα.
 
Από εκεί και μετά οι πράσινοι έκαναν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να φτάσουν σε αστρονομικό σκορ. Ο Ζέκα σε δύο περιπτώσεις και ο Κουίνσι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
 
Η ομορφότερη φάση του αγώνα έγινε στο 77′ όταν ο Λέτο με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Καραγκούνη ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί έπιασε το αριστερό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους του.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (29′ Καντέ), Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (66′ Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (79′ Μαυρίας).

Εργοτέλης: Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρομάνο, Λεάλ, Νταντόμο, Σίλβα Ζούνιορ (57′ Κυριακίδης), Ολίσε, Μπούντιμιρ (44′ Κατσικοκέρης), Φραγκουλάκης (44′ Κουτσιανικούλης), Σασιασβίλι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε