Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Χωρίς Καφέ στην Τούμπα – Χάνει ΠΑΟ ο Μίτσελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παντελής Καφές προπονήθηκε κανονικά αλλά ο Χιμένεθ προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον  ΠΑΟΚ, προστατεύοντας τον ενόψει της συνέχειας. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Γκέντσογλου, ενώ ο Χιμένεθ αποφάσισε να εκτίσει την τιμωρία του ο Μίτσελ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στις δύο γνωστές απουσίες των Λυμπερόπουλου, Γιάχιτς προστέθηκαν και αυτές των Καφέ, Γκέντσογλου ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στην ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση των πλέι οφ και θα πάει στην Τούμπα για δύο αποτελέσματα αφού με την ισοπαλία θα παραμείνει πρώτη.

Ο Χιμένεθ παρά το ότι είδε τον Καφέ να βγάζει το πρόγραμμα δεν τον πήρε μαζί του, θέλοντας να τον έχει 100% έτοιμο στα δύο τελευταία ματς του μίνι πρωταθλήματος. Ο Γκέντσογλου υπέστη κάκωση στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Ισπανός τεχνικός:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Καράμπελας, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Κλωναρίδης, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Νασούτι, Έντερ, Σκόκο.

Παράλληλα χωρίς τον Μάρκος Μίτσελ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των play-off με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μέσος -που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με τον ΠΑΟΚ- θεωρήθηκε πιο απαραίτητος από το τεχνικό επιτελείο στα δύο κρίσιμα προσεχή ματς και επιλέχθηκε να εκτίσει τότε την ποινή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε