Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χωρίς Μανωλά με Κέρκυρα και ΠΑΣ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο αμυντικός της Ένωσης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, στα δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. “Τρέχει” για Τρίπολη ο Δέλλας.

Στα παιχνίδια κόντρα σε Κέρκυρα (27η αγωνιστική) και σε ΠΑΣ Γιάννινα (28η), θα εκτίσει την ποινή από τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έπαιξε κατά του Παναθηναϊκού και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, η οποία θα του στοιχίσει και τη συμμετοχή του στα δύο παιχνίδια της ομάδας του.

Να θυμίσουμε πως από το ματς με τους “Φαίακες” θα απουσιάσουν ακόμα οι Γεωργέας και Καράμπελας.

Αμφίβολος με Αστέρα Τρίπολης ο Δέλλας

Μια μέρα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Νίκος Κωστένογλου είδε όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το πρόγραμμα με μοναδική εξαίρεση τον Τραϊανό Δέλλα

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πριν από την έναρξη του ντέρμπι, ένιωσε ενοχλήσεις και για αυτό ζήτησε να μείνει έκτος αποστολής καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει και για αυτό το λόγο ο αμυντικός της Ένωσης έμεινε εκτός προγράμματος και ακολούθησε φυσιοθεραπεία τη Δευτέρα.

Η συμμετοχή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι αμφίβολη και στην προπόνηση της Τετάρτης (14/3) θα φανεί η πορεία της κατάστασής του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε