Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς… μάχη “δικεφάλων” το τουρνουά της Ανόρθωσης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δώσουν το “παρών” στο τουρνουά-γιορτή της Ανόρθωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, αλλά δεν θα τεθούν αντιμέτωποι
Όπως επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση του προγράμματος του τριημέρου (9-11 Αυγούστου), η “Κυρία” του κυπριακού ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκας να μην αγωνίζονται όμως μεταξύ τους.
 
Στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης, (στο πλαίσιο της οποίας θα τιμηθούν οι Τραϊανός Δέλλας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Τιμούρ Κετσπάγια και Νίκος Φρούσος) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.
 
Την επομένη η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Λεμεσού -που επίσης θα δώσει το “παρών”- ενώ την τελευταία (Πέμπτη 11 Αυγούστου) η “Κυρία” θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του προγράμματος από την Ανόρθωση:
 
“Η Επιτροπή 100χρονων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του “Κυπέλλου Εκατονταετίας” το τριήμερο 9-11 Αυγούστου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Πρόκειται για ένα Διεθνές Τουρνουά, που εντάσσεται στα πλαίσια των εορτασμών των 100 χρόνων του Σωματείου μας και θα συμμετάσχουν οι προσφυγικές ομάδες ΑΕΚ Αθηνών, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και το ιστορικό και φιλικό Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού.
 
Ο σκοπός του Τουρνουά δεν είναι απλά η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων. Μέσα από αυτό, μπορούμε να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα RESPECT, αλλά και το μήνυμα συνέχισης του αγώνα για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις πατρογονικές μας εστίες και στις κατεχόμενες πόλεις μας.
 
Ευχαριστούμε θερμά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά, του οποίου τελεί υπό την Αιγίδα της ΚΟΠ”.
 
Το πρόγραμμα του Τουρνουά:
 
Δευτέρα 08/08
18.30 Δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση του τουρνουά και των προπονητών Ανόρθωσης /ΑΕΚ/ΑΕΛ.
 
Τρίτη 09/08
19.30 Αγώνας παλαιμάχων 1974 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (30 λεπτά διάρκεια)
21.00 Αγώνας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ.
 
Τετάρτη 10/08
21.30 Αγώνας ΑΕΚ – ΑΕΛ
 
Πέμπτη 11/08
19.30 Αγώνας επίδειξης Ακαδημιών Ανόρθωσης U11 (30 λεπτά διάρκεια)
21.00 Αγώνας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΠΑΟΚ
 
Θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις στην ομάδα Παίδων U11 της Ανόρθωσης και στους Τιμούρ Κετσπάγια, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Φρούσο, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε