Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς Μπατίστ, Νίκολας κόντρα στον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη την Τετάρτη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ομπράντοβιτς να μην ρισκάρει την συμμετοχή των Ντρου Νίκολας και Μάικ Μπαπτίστ.
Και οι δύο έβγαλαν χωρίς πρόβλημα μέρος του προγράμματος την Τρίτη, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλει να τους επιβαρύνει. Από την αναμέτρηση με τον Άρη θα απουσιάσει και ο Άλεξ Μάριτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Απρίλιο.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Αρη, ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε: “Ο αγώνας Κύπελλου με τον Άρη είναι αγώνας πρόκρισης ουσιαστικά στον τελικό. Μιλάμε για διαφορετικό αγώνα σε σχέση με αυτόν του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και για διαφορετικούς αγώνες σε ότι αφορά το θεσμό, αφού πρόκειται για διπλή αναμέτρηση. Ο αυριανός αγώνας θα είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον αγώνα με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης και επιστρέφοντας στις προπονήσεις κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε