Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Χωρίς Νεστέροβιτς με ΠΑΟ – Σημαντικές νίκες για Περιστέρι και Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον ώμο, στο ματς με τη Καβάλα και θα χάσει το σαββατιάτικο ντέρμπι με τους “πρασινους”. Πλησίασε την οκτάδα της βαθμολογίας το Περιστέρι, ενώ ο Άρης έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα.
“Πύρρειος” νίκη για τον Ολυμπιακό, που αν και νίκησε με 63-92 τη Καβάλα, χάνει τον Ράσο Νεστέροβιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου της αναμέτρησης στο κλειστό της Καλαμίτσας, και μετά από μία διεκδίκηση ριμπάουντ με δύο αντιπάλους, ο Σλοβένος σέντερ είχε μία άσχημη πτώση στο παρκέ και χτύπησε στον ώμο.
 
Ο Νεστέροβιτς έδειξε να σφαδάζει και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει βγει ο ώμος του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για εξετάσεις. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ο Νεστέροβιτς υπέστη εξάρθρωση ώμου και έτσι θα απουσιάσει από το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική της Α1.
 
Την Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του , καθώς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.
 
Ο Άρης επικράτησε 78-74 της ΑΕΚ στο «Αλεξάνδρειο», φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΚ, που πλέον ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Ηλυσιακό, ενώ ο ίδιος έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα. Το Περιστέρι επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 77-72, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην πρώτη 4άδα.
 
Ο Παναθηναϊκός έκανε… πρόβα για το ντέρμπι, κερδίζοντας με άνεση τον Ίκαρο με 92-70.
 
Την κατηγορία αποχαιρέτησε και μαθηματικά ο Ηρακλής, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ, που πλέον ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τον Ηλυσιακό.
 
24η Αγωνιστική – Αποτελέσματα
 
Άρης-ΑΕΚ 78-74
Ηλυσιακός-Μαρούσι 73-62
Ηρακλής-Πανιώνιος 52-59
Κολοσσός-Πανελλήνιος 66-52
Παναθηναϊκός-Ίκαρος 92-70
Περιστέρι-ΠΑΟΚ 77-72
Καβάλα-Ολυμπιακός 63-92

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε