Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χωρίς ντέρμπι η φάση των “16” του Κυπέλλου

ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα, ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στην Λάρισα και ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ηλιούπολης.

Μπορεί να μην βγήκε το μεγάλο ντέρμπι ωστόσο η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανέδειξε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η τύχη χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μία άτυπη ρεβάνς του περσινού αποκλεισμού του “δικεφάλου” για τον ίδιο θεσμό.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο Αλκαζάρ ανάμεσα στην Λάρισα και την ΑΕΚ, ενώ δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει και ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ηλιούπολης.

Τα ζευγάρια:

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός
Ηρακλής – Κέρκυρα
Παναθηναϊκός – Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας
Ατρόμητος – Καβάλα
Λάρισα – ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης – Ηλιούπολη ή Ολυμπιακός (Το ματς είχε αναβληθεί και θα γίνει την Τετάρτη στο Αιγάλεω).

Ο 16 ομάδες θα δώσουν 8 απλούς αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Σε νέα ισοπαλία και στον επαναληπτικό ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε ως διπλά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε