Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χωρίς προβλήματα στο ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ

Μόνο τη νίκη σκέφτονται στον ΠΑΟΚ
Μόνο τη νίκη σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Πίστη για την πρώτη θέση στα πλέι οφ από τον Κοντρέρας.

Και τώρα οι δυο τους

Αθώοι οι τέσσερις συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ

Η προπόνηση της Δευτέρας δεν έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις και έτσι ο Σάντος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους πάικτες του για το ματς της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη.

Το μόνο αρνητικό για το Δικέφαλο του Βορρά είναι η αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στην Τούμπα από Οκτώβριο του 1997!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του τόνισε την κρισιμότητα που έχει ο αγώνας ενώ εξέφρασε την πίστη τρου ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

“Θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση όμως σε κάθε περίπτωση βλέπουμε ότι οι τίτλοι του φαβορί δεν ταιριάζουν σε καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός που θεωρητικά ήταν φαβορί έχασε από τον Άρη. Εμείς λοιπόν επειδή υπάρχουν ακόμη πολλές αγωνιστικές, πρέπει να κάνουμε καλά την δουλειά μας, να κερδίζουμε και στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε.

Θεωρώ ότι είναι λογικό να ξεκινάμε εμείς με ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Παίζουμε στο γήπεδο μας που θα γεμίσει σίγουρα από τον κόσμο. Όμως είναι ένα ντέρμπι που θα υπάρχουν και κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Να δούμε σε τι μέρα θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Εμείς δουλεύουμε πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε πάλι να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είμαστε σε καλή φόρμα και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Φυσικά και ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του όπλα και είναι βέβαιο ότι θα έρθουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε