Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Χωρίς Σκόκο η πρώτη – “Έκοψε” έξι ο Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος ο Νάτσο Σκόκο δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Γιαχάγια, Αλεξόπουλος, Κουτρουμάνος, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο. Ανακοινώθηκε ο Έντερ.

Χωρίς τον Νάτσο Σκόκο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τον Βασίλη Δημητριάδη πως αναγκάστηκε να αλλάξει το εισιτήριό του, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να επεκτείνει την παραμονή του για ακόμη λίγες ημέρες στην πατρίδα του.

 
 
Εν τω μεταξύ από την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας δεν θα λείπει μόνο ο Σκόκο. Οι Γιαχάγια, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας περιόδου, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στο προπονητικό κέντρο, καθώς θα προπονηθούν ξεχωριστά στις 17:00 το απόγευμα.

Στα μεταγραφικά, τώρα,  ο Έντερ πέρασε από τα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 και ακολούθως ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Βραζιλιάνος είπε μεταξύ άλλων: “Τα όνειρά μου φυσικά δεν σταματούν εδώ. Ήρθα για να κερδίσω τίτλους. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να την βοηθήσω να στεφθεί πρωταθλήτρια. Θέλω το όνομά μου να γραφτεί στην ιστορία της ομάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά πρώτη. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και στην Εθνική Βραζιλίας”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε