Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Χωρίς τους διεθνείς με Ρόμα – Πρόβλημα με Χολέμπας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την Ρόμα στην οποία συμπεριέλαβε τον Ριέρα αλλά απέκλεισε τους διεθνείς και τον Ντάρμπισιρ. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Χολέμπας.

Ντουντού: Με τον Βαλβέρδε θα επιστρέψουμε στους τίτλους

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζεται για το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού και όλα τα βλέμματα στον αγώνα με την Ρόμα θα είναι στραμμένα πάνω του. Ο Βάσκος τεχνικός απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα με τους “τζιαλορόσι” του διεθνείς ποδοσφιαριστές που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ με μία κίνηση “έκπληξη” απέκλεισε και τον Ματ Ντάρμπισιρ. Ο 46άχρονος προπονητής είχε τετ α τετ με τον Άγγλο επιθετικό, μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον 24άχρονο ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν και σύντομα αναμένεται ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν.

 
Έτσι οι Τοροσίδης, Φετφατζίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης και Ρόμενταλ, που είχαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους χθεσινούς αγώνες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Αντίθετα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα θα κάνει ο Άλμπερτ Ριέρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Ριέρα, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Βάντερσον.

 
Από την προπόνηση δεν έλειψαν και τα δυσάρεστα για τον Βαλβέρδε ο οποίος είδε τον Χολέμπας να αποχωρεί λόγω χτυπήματος στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του Γερμανού αριστερού μπακ θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή για να διαπιστωθεί το διάστημα απουσίας του από τις προπονήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε