Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χωρίς Βλαχοδήμο στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν ρωσική ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ο Πάουλο Μασάντο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. “Ανάσες” στον Βλαχοδήμο δίνει ο Μίτσελ που άφησε και πάλι εκτός τους Μοντέστο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

“Την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν πολλές ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελική προσπάθεια. Στη συνέχεια έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στις στημένες φάσεις, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και δεν είχε κανένα απρόοπτο, ο κ. Μίτσελ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Μεταξύ αυτών και δύο νεαροί από την ομάδα Νέων του συλλόγου μας.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής (Γιαννιώτης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο, Μοδέστο, Φουστέρ, Βλαχοδήμος) θα κάνουν προπόνηση και φυσιοθεραπεία αύριο το πρωί στις 10:30. Ο Λυκογιάννης συμμετέχει στις προπονήσεις τις ομάδας Νέων, για το επερχόμενο ματς στο Καραϊσκάκη, με την Άντερλεχτ, για το NextGen Series.

Ρωσία καλεί Μασάντο

“Οριστική συμφωνία Σαλίνο με Ολυμπιακό”

Τελειώνει ο Πίνο απ΄τον Ολυμπιακό!

Καθ-ΑΡΗ-σε και ετοιμάζεται για φιέστα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε