Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς Χολέμπας στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό με τον Χοσέ Χολέμπας, που αποκλείστηκε από την αποστολή των “ερυθρόλευκων” για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα

Ο αμυντικός των “ερυθρόλευκων” αισθάνθηκε το Σάββατο ήπιες ενοχλήσεις στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά και για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε να προφυλαχθεί κάνοντας θεραπεία και αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ. Την θέση του στην ενδεκάδα πιθανότατα θα πάρει ο Λυκογιάννης.

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Γκρέκο (ατομικό πρόγραμμα) και Ιμπαγάσα (θεραπεία), όπως επίσης οι Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Πίνο και ο τρίτος τερματοφύλακας Γιαννιώτης.

Στα πλάνα του Μίτσελ φαίνεται πως είναι η χρησιμοποίηση των Νταβίδ Φουστέρ και Γιάννη Φετφατζίδη, με τον πρώτο να παίζει στον άξονα στη θέση του Μασάντο και τον δεύτερο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης αντί του Βλαχοδήμου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Διαβάστε ακόμα…

Η αυτοβιογραφία ενός…Θρύλου – Ζιοβάνι: Έκλαιγα όταν έφυγα απ’τον Ολυμπιακό!

Επέστρεψε ο Φέισα

Ο Λέτο θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Μίτσελ: Ηγέτες ο Αβραάμ και ο Μανιάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε