Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χου-Νέρι στην Κέρκυρα

Σε ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Σούπερ Λιγκας, ο Άρης με πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο επικράτησε 4-3 της Κέρκυρας και πλησίασε τις θέσεις των πλέι-οφ, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 7′ με το δυνατό σουτ του Μαζνόφ, αλλά οι Θεσσαλονικείς μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 26′, με την προβολή του Φατί, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καστίγιο.
 
Οι “Φαίακες” πέρασαν πάλι μπροστά στο σκορ στο 32′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη, αλλά για μία ακόμη φορά δέχτηκαν την ισοφάριση, με την κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 65′.
 
Στην συνέχεια τα… ηνία του αγώνα τα πήρε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έβαλε για πρώτη φορά τους “κίτρινους” μπροστά στο σκορ στο 76′, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα έβγαλε την πάσα στον Κόκε, με την οποία ο Ισπανός έκανε το 4-2. Οι νησιώτες μείωσαν ένα λεπτό αργότερα, με το δυνατό σουτ του Γκουστάβο, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο και έτσι γνώρισαν την ήττα.
 
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλαντζής (70′ Γιάντσης), Παρασκευαΐδης (77′ Τσίγκας), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κόκε, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (46′ Τόχα), Λαζαρίδης, Περέιρα (46′ Σακάτα), Βαγγέλι, Καστίγιο (82′ Παπαζαχαρίας)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε