Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος: Παίζουμε ενάντια στο κατεστημένο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού άφησε σαφείς αιχμές στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τόνισε πως οι “πράσινοι” μάχονται κόντρα σε όλους.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος “ξέσπασε” μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, μίλησε για “κατεστημένο” στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για κακές διαιτησίες, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα σε όλους.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για την συμπεριφορά του κόσμου στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

“Στη ζωή μου δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες, είτε τις ατομικές είτε τις συλλογικές. Φταίμε μόνο εμείς αλλά δεν γίνεται να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν γίνεται να μας δίνουν πέναλτι με ΠΑΟΚ, στο οποίο ήμουν στη φάση και δεν υπήρχε τίποτα. Ακόμα πως γίνεται σήμερα μην το δίνουν σήμερα, να μην βλέπουν. Σε όλα τα άλλα τα πρωταθλήματα πως τα βλέπουν”, τόνισε αρχικά και συνέχισε.

‘Από το καλοκαίρι που έγινε το σκάνδαλο, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Παίζουμε συνέχεια κόντρα σε όλους. Είμαστε μόνοι μας. Μια ομάδα να παίξει κόντρα στα κατεστημένα. Ο κόσμος έχει τα δικά του στην πολιτική ζωή. Μην φορτώνουν και άλλα τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αν γίνει τίποτα θα λέτε ότι δεν έχουν παιδεία. Όσο ζούμε ελπίζουμε και συνεχίζουμε. Μην νομίζετε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πρόβατα. Τα βλέπουμε όλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε