Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χριστοβασίλης: Έχουμε ήσυχη συνείδηση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για τη διαρροή προς τον Τύπο, του αγώνα της ομάδας του με τον Πανθρακικό, ως “υπόπτου” από την Ουέφα.

“Κοινοποιήθηκε χθες το εξώδικο και ζητάμε από τον κύριο Μπιτσαξή να μας απαντήσει σε κάποια πράγματα. Έχουμε την πληροφόρηση πως από τη στιγμή που ο φάκελος παραδόθηκε στον Γενικό Γραμματέα, μεταφέρθηκε η πληροφορία στα τηλεοπτικά κανάλια και πιστεύουμε πως η διαρροή προήλθε από το περιβάλλον του κύριου Μπιτσαξή. Επικοινώνησα μαζί του κι εκείνος επιμένει πως η διαρροή δεν έγινε από τη δική του πλευρά”, δήλωσε o Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο κ.Χριστοβασίλης είπε ότι δεν αποκλείεται να παίχτηκαν μεγάλα ποσά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και επικρότησε την κίνηση της UEFA να το ελέγξει. ” Όμως, υπάρχουν άλλα 25 παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία και δεν ανακοινώθηκε ποια είναι. Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως με τον τρόπο αυτό πλήττεται η ομάδα μου στην προσπάθεια που κάνει να σώσει τη χρονιά της. Τη συνείδησή μας την έχουμε πεντακάθαρη. Σε αυτό το ματς έγιναν πολλά. Η γηπεδούχος ομάδα είχε τέσσερα δοκάρια, ο βασικός μας τερματοφύλακας τραυματίστηκε και έμεινε τρεις μέρες στο νοσοκομείο και άλλα πολλά. Πώς μπορούν να λένε ότι τέτοια ματς είναι προσχεδιασμένα;», τόνισε και πρόσθεσε: «Μπορεί να παίχτηκαν πολλά χρήματα σε αυτό το ματς, αλλά πρέπει να δούμε αν έπαιξαν πολλά χρήματα ένας ή δύο άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον ή από το περιβάλλον της διοίκησης του Πανθρακικού ή 100.000 άνθρωποι πόνταραν στο συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή είχε καλή απόδοση και θεωρείτο στάνταρ”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε