Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Χρυσός” βαθμός για Λεβαδειακό! “Γκέλα” για Ξάνθη

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ξάνθη έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για την είσοδο της στα πλέι οφ. Η ακριτική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague, και παρέμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ξεφεύγοντας με τρεις βαθμούς από Ηρακλή και Βέροια.

Ο Γιουνές με πέναλτι στο 5΄ άνοιξε το σκορ, στο 28΄ ο Βασιλείου ισοφάρισε, αλλά δύο λεπτά μετά ο Λάζιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Ακρίτες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 47΄ ο Τόνι Σίλβα.

Μετά την ισοφάριση των Βοιωτών οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ και στο 62΄ “άγγιξαν” το γκολ με την κεφαλιά του Γιουνές να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69΄ το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Βασιλακάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (79΄ Σολτάνι), Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Μεχία (60΄ Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς, Σιλά (60΄ Λουσέρο), Λισγάρας
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (84΄ Ζεζίνιο), Βασιλείου, Τόνι Σίλβα (89΄ Λάτσι), Καλτσάς, Ουόν, Γιουσούφ, Βούρος, Μιλιάζες, Σουμπίνιο (68΄ Γιακουμάκης)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε