Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Φερέιρα!

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας Παναθηναϊκού και Φερέιρα. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μετά τις συναντήσεις που είχε ο Πορτογάλος με τους Αντωνίου, Φρέιτας και Πατέρα, έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2 εκ. ευρώ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Το απόγευμα θα βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά τη νέα του ομάδα στο ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο Φερέιρα δήλωσε χαρούμενος που ανέλαβε τις τύχες ενός μεγάλου συλλόγου.

“Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που μου αφιερώσατε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το συμβόλαιο που υπογράψαμε με τον πρόεδρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος μου είναι να κάνω καλή δουλειά. Απόψε μετά το παιχνίδι θα μιλήσω σε όλους τους δημοσιογράφους.”

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε