Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Υπέγραψε ο Μοντεστό, φεύγει για Μόναχο

Υπέγραψε ο Μοντεστό, φεύγει για Μόναχο

Παίκτης των “ερυθρόλευκων” είναι και τυπικά ο Γάλλος, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του. “Η ομάδα έχει όραμα”, είπε ο Γάλλος στις πρώτες δηλώσεις του.

Η συμφωνία με τον 32χρονο είναι για 2 χρόνια και οι απόλαβές του θα είναι 550.000 ευρώ, σε ετήσια βάση. Ο Γάλλος ήρθε χθες στην Αθήνα και αφού πέρασε απο το “Καραϊσκάκη”, τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στη συνέχεια δείπνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου συζήτησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

“Η υποδοχή που μου επεφύλαξαν ήταν θερμή και αμέσως ένιωσα σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Αυτό με έπεισε για να έρθω και να αγωνιστώ εδώ, γιατί είναι μια ευχάριστη εμπειρία”, δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο Μοντεστό.

“Πήρα πληροφορίες για τον Ολυμπιακό από παλιούς συμπαίκτες μου και μου είπαν πως έχουν τα πράγματα. Όταν ήρθα τα βρήκα όσο καλά μου τα περιέγραψαν και ίσως και λίγο καλύτερα. Οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες και η διοίκηση και ο πρόεδρος έχει όραμα και με έκανε να πειστώ”, συμπλήρωσε.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με το Νενέ, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στη Μονακό, απάντησε ότι δεν το έχει κάνει, ακόμη και οτι στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος τον ρωτήσει για τον Ολυμπιακό θα του πει τα καλύτερα.

Ο παίκτης μίλησε χθες τηλεφωνικά με τον Έβαλντ Λίνεν και αναχωρεί για το Μόναχο, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε