Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπέγραψε ο Πίνο – Σάλκε για Μανωλά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το 2015 θα φοράει ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Χουάν Πάμπλο Πίνο, την ώρα που η Σάλκε φέρεται να έχει προσεγγίσει τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πίνο, ο οποίος προπονείται από το καλοκαίρι στου Ρέντη. Ο 25χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και σύμφωνα με τη εφημερίδα “Γαύρος” έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο του το οποίο θα έχει διάρκεια 6 μηνών και θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη 2 χρόνια, εφόσον μέσα στο επόμενο διάστημα δείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η ρήτρα που αφορά την επέκταση του συμβολαίου του 25χρονου παίκτη εξαρτάται αποκλειστικά από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ήθελαν να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την “SportDay” στην Σάλκε ετοιμάζονται να πουλήσουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Κώστας Μανωλάς. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού στόπερ στο Τσάμπιονς Λιγκ “γλύκαναν” τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας οι οποίοι γνωρίζουν πως πολύ δύσκολα θα κρατήσουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο το καλοκαίρι.

Στην επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι Γερμανοί ήθελαν απλά να ενημερωθούν για το συμβόλαιο του Μανωλά με τους πρωταθλητές, καθώς επίσης και τις προθέσεις του ίδιου. Ακούγοντας μάλιστα το ποσό της ρήτρας που φέρεται να βρίσκεται στα 7,5 εκατ. ευρώ, κάθε άλλο παρά εξεπλάγησαν , μιας και υπολογίζοντας να βάλουν στα ταμεία τους περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, από την πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αβραάμ, η επιστροφή


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε