Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπνωτισμένη στο ξεκίνημα, ξύπνησε στη συνέχεια – Έκανε σεφτέ στις νίκες η ΑΕΚ

Υπνωτισμένη στο ξεκίνημα, ξύπνησε στη συνέχεια – Έκανε σεφτέ στις νίκες η ΑΕΚ

“Διπρόσωπη” παρουσιάστηκε η “Ένωση” στο τρίτο της φιλικό επί βρετανικού εδάφους. Κακή στο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκόρ, πολύ καλή στο δεύτερο πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Ρέξαμ χάρη στα τέρματα των Παπαδημητρίου, Γροντή και Καλογέρη.

Οι νεαροί του Βαγγέλη Βλάχου ξεκίνησαν άσχημα το ματς με αποτέλεσμα να βρεθούν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Δευτερόλεπτα μετά την σέντρα ο Ράστον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Ουαλίας που αγωνίζεται στην Κόνφερενς.

Το γκολ αυτό επηρέασε τους παίκτες της ΑΕΚ που χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Σταδιακά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαγγέλης Βλάχος είδε όλα όσα επιθυμούσε καθώς η ομάδα του έβαλε κάτω τη μπάλα, έβγαλε ωραίες συνεργασίες και πέτυχε τρία γκολ, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Μετά από ωραία συνεργασία Γκερέιρο-Λαγού ο Παπαδημητρίου σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά, δύο βήματα πριν από τη γραμμή του τέρματος. Το 2-1 έγινε με φοβερή λόμπα από τον Γροντή ο ο οποίος από κάθετη του Παυλή πέρασε με λόμπα την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε το πιο εντυπωσιακό γκολ των φιλικών της ΑΕK.

Το 1-3 διαμόρφωσε ο Καλογέρης με κοντινό πλασέ ενώ νωρίτερα ο Νικολιάς είχε σουτ στο δοκάρι.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος (69’ Μοσχονάς), Τσαμουρλίδης, Ματεντζίδης (79’ Αγκιριμπά), Γιάγκο (27’ λ.τ. Γροντής), Αρκούδας, Ρίκκα, Λαγός, Γκερέιρο (76’ Νικολιάς), Κουρέλας (46’ Παπαδημητρίου), Φούντας (61’ Καλογέρης), Σταματής (46’ Παυλής)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε