Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Υπό παραίτηση ο πρόεδρος της ΚΕΔ – “Καμπάνα” στον Κύρκο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Μπάχαλο επικρατεί στην επιτροπή διαιτησίας την ώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του. Η κόντρα του Γιώργου Σαρρή με τον Κύρο Βασάρα στην συνεδρίαση της Τρίτης, η επιστροφή του Καλόπουλου και η τιμωρία του Κύρκου.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά εφτά ώρες διήρκησε η συνεδρίαση της ΚΕΔ της Τρίτης και μάλιστα δεν ολοκληρώθηκε ομαλά αλλά διεκόπη, με το χάσμα στις σχέσεις του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Σαρρή και του μέλους της επιτροπής Κύρου Βασάρα να μην γεφυρώνεται.
 
Ο Βασάρας κατηγορήθηκε ανοιχτά από μέλη της ΚΕΔ πως “επεμβαίνει” συχνά στις βαθμολογίες των παρατηρητών ώστε να μην τιμωρούνται κάποιοι διαιτητές, ενώ συγκεκριμένα ειπώθηκε πως πρόσφατα επικοινώνησε με συγκεκριμένο παρατηρητή και του ζήτηση να βάλει καλύτερο βαθμό σε κάποιον διαιτητή.
 
Ο παλιός διεθνής ρέφερι αντέδρασε έντονα και ζήτησε να του φέρουν έστω έναν παρατηρητή που να παραδεχθεί μπροστά του πως δέχθηκε τηλεφώνημα.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής παρουσίασε ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Δούρος θα αναλάμβανε την εκπαίδευση των παρατηρητών, με τον Βασάρα να εκφράζει ξανά την διαφωνία του.
 
Ο Σαρρής αποχωρώντας εκνευρισμένος είπε ότι τελεί πλέον υπό παραίτηση και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας.
 
Στο “ψυγείο” επ΄ αόριστο έβαλε η ΚΕΔ τον Δημήτρη Κύρκο μετά την διαιτησία του στον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακός. Το πιο πιθανό είναι να μην ξανασφυρίξει μέχρι το τέλος του έτους, ενώ από το 2012 να υποβιβαστεί σε αγώνες της Football League μέχρι να βελτιωθεί για να επιστρέψει στην Superleague.
 
Μάλιστα ο υποβιβασμός διαιτητών στην Football League αναμένεται να εφαρμόζεται αρκετά συχνά από δω και στο εξής, ως ποινή σε αυτούς που έχουν χαμηλή απόδοση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε