Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπό βροχή αλλά και με οπαδούς η προπόνηση – Χιμένεθ: Έχετε την τιμή να φοράτε την φανέλα της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η βροχή δυσκόλεψε το πρωινό πρόγραμμα της Ένωσης. Ο Ισπανός τεχνικός, που είδε αρκετούς παίκτες του να ακολουθούν ατομικά προγράμματα, τους τόνισε πως περιμένει να του δείξουν το τι αξίζουν μέσα από τις προπονήσεις. Παρουσία οπαδών από το Λονδίνο γυμνάστηκαν οι “κιτρινόμαυροι”!
Περιζήτητος στο Βέλγιο ο Γκέντσογλου!

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Τόπλιτσε, κάτι που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τη ζωή των ποδοσφαιριστών του Χιμένεθ.

 
Το… κλίμα προσπάθησαν να ζεστάνουν λίγοι φίλοι της Ένωσης που έφτασαν από το Λονδίνο, παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης και φώναξαν συνθήματα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μάλιστα, αναμένονται μέσα στη μέρα ακόμη περισσότερες αφίξεις ενόψει του αυριανού φιλικού με την Μπακού.

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στους παίκτες του, τόνισε πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να φορέσουν την φανέλα του βασικού!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
“Κάποιοι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φτάσετε στο σημείο να έχετε την τιμή να φορέσετε την φανέλα της ΑΕΚ. Ακόμη δεν είστε εκεί που θέλω και πρέπει. Απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να συμβεί αυτό”, ήταν το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έβλεπε την ένταση που ήθελε στους “κιτρινόμαυρους”.
 
Στο μεταξύ, ο Χιμένεθ είδε πολλούς παίκτες να γυμνάζονται ξεχωριστά λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν
 
Ο Χουάν Κάλα και ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Γιάννης Αραμπατζής αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Στιβ Μπέλεκ δέχθηκε ένα χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.

 
Τέλος, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε