Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Υποδοχή ηρώων σε Μουρίνιο και παίκτες

Την αποθέωση γνώριση αποστολή της Ίντερ κατά την άφιξη της στο Μιλάνο
Την αποθέωση γνώριση αποστολή της Ίντερ κατά την άφιξη της στο Μιλάνο, ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Ίντερ προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί της ομάδας περίμεναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την αποστολή, που επέστρεψε από τη Βαρκελώνη, για να την αποθεώσουν. Δείτε τα βίντεο.

Ο Special one, Ζοσέ Μουρίνιο ήταν το κεντρικό πρόσωπο των ξέφρενων πανηγυρισμών των οπαδών της Ίντερ. Μπορεί οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη να απογοητεύτηκαν από τον τρόπο που επέλεξε ο Πορτογάλος να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, όμως ο ίδιος το γλέντησε με την ψυχή του μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Μουρίνιο και των παικτών της Ίντερ στο Καμπ Νου

Έσπασαν καρδιές στο Καμπ Νου

Στις δηλώσεις του ο Μουρίνιο ήταν για ακόμη μία φορά προκλητικός. 

“Ο Μέσι είναι… Μέσι, ένα απίστευτο ταλέντο από άλλο γαλαξία, αλλά όπως και οι υπόλοιποι, δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Χρειαζόταν ποιότητα και fair play, αλλά δεν είδα τίποτα από τα δύο από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Έγιναν πολλά πράγματα. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε, γιατί έξω από το ξενοδοχείο πετούσαν βεγγαλικά. Καλέσαμε την αστυνομία στις 23:00 και ήρθαν στις 3:30. Ένας παίκτης σαν τον Ετό, ο οποίος πηγαινοέρχεται στη Βαρκελώνη συνέχεια, ενημερώθηκε πως έπρεπε να πληρώσει φόρους που δεν είχε καταβάλει από το 2005. 

Είμαι βέβαιος πως θα ξαναέρθω εδώ. Κάθε φορά οι ομάδες μου τίθενται αντιμέτωπες με την Μπαρτσελόνα και πάντα κάτι γίνεται. Η κόκκινη κάρτα του Μότα ήταν σαν αυτή του Ντρογκμπά. Δυστυχώς ο Μότα έχασε για λίγο την ψυχραιμία του. Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στο διαιτητή. Έχω πει και παλαιότερα πως όταν οι παίκτες θέλουν να τον βοηθήσουν, το έργο του είναι εύκολο, όμως σήμερα κάποιοι θέλησαν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη.”

Ο Μουρίνιο ίσως διανύει την τελευταία του χρονιά στον πάγκο της Ίντερ αφού ήδη κυκλοφορούν πολλά σενάρια που τον φέρνουν μία ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος χάρισε μεγάλη χαρά στους Μαδριλένους που δεν ήθελαν με τίποτα να δουν την Μπαρτσελόνα να σηκώνει την κούπα μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Γι’ αυτό και βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την πρόκριση της Ίντερ.

Πάντως ο μεγαλύτερος χαμός έγινε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου όταν έφτασαν οι παίκτες της Ίντερ. Παρά το προχωρημένο της ώρας χιλιάδες οπαδοί τους περίμεναν και γιόρτασαν μαζί τους την ιστορική πρόκριση στον τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε