Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Υποδοχή ηρώων στην Παιανία – Προσπάθεια να αλλάξει γνώμη ο Σισέ που ξέσπασε σε λυγμούς!

Υποδοχή ηρώων στην Παιανία – Προσπάθεια να αλλάξει γνώμη ο Σισέ που ξέσπασε σε λυγμούς!
Περισσότεροι από 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή των “πρασίνων” στην Παιανία παρά την ήττα. Αντιπροσωπεία μπήκε στο πούλμαν και μίλησε με τους παίκτες με τον Σισέ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Λίγο πριν τις 00:30 η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Παιανία όπου είδαν τους περίπου 500 οπαδούς της ομάδας να τους περιμένουν και να τους δίνω συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 
Το πούλμαν σταμάτησε λίγο πριν τις εγκαταστάσεις και αντιπροσωπεία των οργανωμένων μπήκε μέσα για να μιλήσει με τους παίκτες. Οι οργανωμένοι που βρέθηκαν μέσα στο πούλμαν έδωσαν τα συγχαρητήρια σε όλους του ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση, ενώ προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Σισέ που νωρίτερα είχε δηλώσει πως θα φύγει το καλοκαίρι.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά από όσα άκουσε από τους οπαδούς.
Μπορεί οι οργανωμένοι να αποθέωσαν τους παίκτες όμως πνέουν τα μένεα κατά των διοικούντων, όπως φάνηκε και από αυτό που γράφτηκε στον τοίχο, στην είσοδο του προπονητικού κέντρου της Παιανίας. “Διοίκηση ανύπαρκτη. Βγενό Πατέρα Τζίγγερ αφήσατε την ομάδα μόνη. Θα σας γαμ… τα σπίτια”!
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε