Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Υποδοχή” στην αποστολή της ΑΕΚ με… προειδοποιήσεις

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI.

Περίπου 30 οπαδοί περίμεναν την αποστολής της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, μίλησαν με τους αρχηγούς, αποδοκίμασαν τους υπόλοιπους παίκτες και τους έστειλαν μήνυμα: Κανονίστε να μην νικήσετε τη Λάρισα.

“Βόμβα” Χιμένεθ: Θα υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και με εμένα

Επίθεση με μολότοφ στα πούλμαν των οπαδών της ΑΕΚ

Kιτρινόμαυρη υποταγή – Διπλή “ροπαλιά” του Ηρακλή στην ΑΕΚ

Οι φίλοι της ομάδας δεν πήγαν στο αεροδρόμιο γιατί εκεί δεν θα μπορούσαν να έχουν άμεση επαφή με τους παίκτες και γι’ αυτό επέλεξαν το ξενοδοχείο.

Η απογοητευτική εμφάνιση και η νέα ήττα αυτή τη φορά από τον Ηρακλή “ανάγκασε” τον κόσμο να περιμένει μέχρι τις 22.30 την αποστολή έτσι ώστε να στείλει το μήνυμα του.

Η αστυνομία που ήταν στην περιοχή δεν χρειάστηκε να επέμπβει αφού τα πάντα κύλησαν ήρεμα. Αποδέκτες των παραπόνων ήταν οι αρχηγοί, οι οποίοι κατέβηκαν από το πούλμαν και μίλησαν με τον κόσμο.

“Σας τα είπαμε και μετά την Κέρκυρα όταν ανεβήκαμε στην προπόνηση. Περιμένουμε από τον Σκόκο που παίρνει 1,2 εκ. ευρώ να τρέχει όπως ο Δέλλας που μοιάζει με έφηβο μπροστά στους άλλους. Γιατί δεν παίζετε όπως κόντρα στον Ολυμπιακό; Μην τολμήσετε να χάσετε το ματς με τη Λάρισα, είναι η τελευταία σας ευκαιρία.”

Οι υπόλοιποι παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν όταν απομακρύνθηκαν οι οπαδοί και τα… άκουσαν εξ αποστάσεως.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε