Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπογράφει ο Ιμπαγάσα – Συμφωνία με Ρόμενταλ

Το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα ο Αριέλ Ιμπαγάσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Συμφωνία και με τον Ρόμενταλ, ενώ παραμένει ανοιχτό του Καμορανέζι.

Η εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Αργεντινός Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ. Ο 33χρονος μέσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιμπαγάσα αποτελεί εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος θεωρεί ότι ο πολύπειρος παίκτης θα καταφέρει να “κουμαντάρει” τη μεσαία γραμμή της ομάδας.
 
Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός διεθνής μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουτσιάνο Γκαλέτι και η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετική.
 
Η απόκτηση του Ρόμενταλ δεν σημαίνει, όμως, πως μπαίνει στο συρτάρι το όνομα του Μάουροι Καμορανέζι. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι είναι να ντύσουν στα “ερυθρόλευκα” και τον άσο της Γιουβέντους με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να χειρίζεται και αυτή την υπόθεση.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε