Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Υπομονή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Κοντρέρας

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία ο Πάμπλο Κοντέρας ζήτησε ηρεμία και υπομονή από τον κόσμο.

Στη χειρότερη στιγμή έρχεται ο πολύ δύσκολος αγώνας κόντρα στην Βιγιαρεάλ για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα.

Το θέμα με τον Γκαρσία έχει αποπροσανατολήσει εντελώς την ομάδα που οφείλει να αντιδράσει για να εμπνεύσει και πάλι τον κόσμο της.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν αυτός που μίλησε στο αεροδρόμιο:

“Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη Βιγιαρεάλ. Γνωρίζουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε μετά από τα τελευταία αποτέλεσμα και αισθανόμαστε κι εμείς πολύ άσχημα.

Ζητάμε λίγη υπομονή από τους οπαδούς μας για την κατάσταση που βρισκόμαστε. Η ομάδα προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να την αντιπροσωπεύσουμε καλά στην Ισπανία.

Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της ομάδας και εμείς οι παίκτες προσπαθούμε -από την πλευρά μας- να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Όλα μπορούν να επηρεάσουν μια ομάδα. Πρέπει να υπάρχει λίγη ηρεμία από τους φιλάθλους. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε τρεις σερί ήττες, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε ημέρα. Φυσικά και πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη για τα άσχημα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά με όλο το κουράγιο που έχουμε.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε