Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Υποσχέσεις και υπομονή – “Ο Βιντιάδης δεν είναι Τσάκας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Μπρουσιάνος συνομίλησε με τους αρχηγούς στα Σπάτα, μοίρασε πάλι υποσχέσεις, ζήτησε υπομονή και τόνισε πως “ο Βιντιάδης δεν είναι Τσάκας”.

Υποσχέσεις άκουσαν ξανά οι 4 αρχηγοί της ΑΕΚ (Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Πετρόπουλος και Ρίκκα) από τον αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιάνο.

Αφού πρώτα τους ξεκαθάρισε πως “Ο Βιντιάδης δεν είναι Τσάκας”, τους ζήτησε υπομονή, μοίρασε υποσχέσεις και ουσιαστικά δεν είχε να τους πει κάτι ουσιαστικό για τον Δημήτρη Βιντιάδη. Ωστόσο επιβεβαίωσε πως οι παίκτες θα πάρουν κάποια χρήματα από τις εισπράξεις των δύο εντός έδρας αγώνων με ΠΑΟΚ (17 Φεβρουαρίου) και Παναθηναϊκό (3 Μαρτίου).

Για όλα τα παραπάνω ενημερώθηκε ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος δεν έκρυψε το προβληματισμό του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι και καλούν να βγάλουν εις πέρας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κατά τα λοιπά, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος και Δημήτρης Ανάκογλου επισκέφτηκαν τον φίλο της ΑΕΚ που συγκίνησε μετά την απόφαση του πατέρα του να δώσει χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Ανάκογλου. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνομίλησαν μαζί του, του έδωσαν αναμνηστικά δώρα και τον αποχαιρέτησαν με την ευχή “Να σε δούμε σύντομα υγιή στο ΟΑΚΑ…”

Λίνεν:Πάντα μου άρεσαν τα κιτρινόμαυρα – Θέλω να μείνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε