Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Υποβιβασμός για Εθνικό και Ιωνικό

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα των δύο ομάδων και αποφάσισε να τους υποβιβάσει στη Football League 2. Αναμένεται να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο και οι δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση:

“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ–ΑΟ ΜΑΝΗΣ και του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΗΡΟΥΝΙΑ κατά της υπ’ αριθμ. 276/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ’ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ’ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και του Προέδρου ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ κατά της υπ’ αριθμ. 277/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ’ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ’ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 270/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 (είχε επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ). Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση και απαλλάσσει από κάθε κατηγορία την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε