Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Υποχρεωμένοι να πάρουμε το κύπελλο – Δεν σβήνει η ντροπή της εξάρας από τον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μίλησαν για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ κόντρα στον Ατρόμητο και εξέφρασαν την επιθυμία τους να δώσουν χαρά στον κόσμο με την επιστροφή στους τίτλους.

Τα 9 χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για την ΑΕΚ και το ερχόμενο Σάββατο έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσει το κύπελλο και να σώσει τη χρονιά.

Μάκος, Σάχα και Σκόκο έδωσαν το παρών στο media day της Ένωσης ενόψει του τελικού του κυπέλλου και τόνισαν την κρισιμότητα του αγώνα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει επιπλέον 2.500 εισιτήρια για τον αγώνα και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα είναι περισσότεροι από 35.000.

Μάκος: “Αγχωμένες θα είναι και οι δύο ομάδες. Και δεν μας αγχώνει περισσότερο ότι έχουμε τον τίτλο του φαβορί έναντι του Ατρομήτου. Η ομάδα μας θέλει πολύ τον τίτλο. Ακόμη και αν πάρουμε όμως, αυτό δεν σβήνει η ντροπή από το 6-0 από τον Ολυμπιακό.”

Σκόκο: “Πρέπει να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ήταν πολύ άσχημο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον τελικό του 2009. Έχουν περάσει όμως δύο χρόνια από εκείνο το παιχνίδι. Ανήκει στο παρελθόν Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στους τίτλους και να υπερασπιστούμε την ιστορία του συλλόγου. Για τους παίκτες, τον κόσμο, την ομάδα, για όλους μας είναι πολύ σημαντικό ματς.”

Σάχα:” Η ΑΕΚ έχει παίκτες με προσωπικότητα για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να αποδεχθούμε τον τίτλο του φαβορί και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια απέναντί μας εχουμε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο. Δεν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, παρά μόνο η ευθύνη που έχουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν έχουμε δώσει χαρές στον κόσμο μας τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να μας καταβάλλει το άγχος. Είμαστε παίκτες με εμπειρία και κάποιοι άλλοι πιο νέοι, όμως όλοι μας θέλουμε το Κύπελλο. Για όσους έπαιξαν στον προπέρσινο τελικό είναι ευκαιρία για εκδίκηση. Είναι μία ευκαιρία για τίτλο. Για μένα είναι η δεύτερη φορά που μου έρχεται η ευκαιρία να πάρω έναν τίτλο με την ΑΕΚ και δεν θέλω να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ΑΕΚ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε