Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζαϊρί: Δεν βλέπω το λόγο να φύγω

Την ύπαρξη μεταγραφικών προτάσεων τις οποίες όμως ούτε καν σκέφτηκε
Την ύπαρξη μεταγραφικών προτάσεων τις οποίες όμως ούτε καν σκέφτηκε, αποκάλυψε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αισιόδοξος για πρόκριση επί της Μπορντό εμφανίστηκε ο Μαροκινός του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε για τις ελπίδες των “ερυθρολεύκω픨για το πρωτάθλημα και τις προτάσεις που δέχθηκε για να φύγει από τον Πειραιά.

“Είχα προτάσεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν σκέφτηκα καθόλου να φύγω από τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι καλά εδώ, έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής και οι φίλαθλοι με εκτιμούν. Άρα δεν βλέπω το λόγο να φύγω ακόμη”, δήλωσε ο Ζαουάντ Ζαϊρί σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο 28χρονος εξτρέμ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ο΄τι αφορα τις ελπίδς του Ολυμπιακού για τον τίτλο. “Τα τελευταία αποτελέσματά μας είναι καλά και είμαστε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πάντα ως στόχο την πρώτη θέση. Ο σύλλογος έχει τέτοια ιστορία που οι φίλαθλοί μας δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τη δεύτερη θέση. Θα προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας”.

Τέλος, αναφέρθηκε στους αγώνες Μπορντό στους “16” του Champions League: “Η Μπορντό διαθέτει πολύ καλές μονάδες, οι οποίες συνθέτουν μία δυνατή ομάδα, που αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Στη φάση των ομίλων είχε σχεδόν το απόλυτο και πέρασε ομάδες όπως η Μπάγερν και η Γιουβέντους. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά όλα είναι πιθανά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές και μπορούμε να προκριθούμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε