Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ζαραδούκας: Δεν μας έδωσε ευκαιρίες ο Ζαρντίμ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας τόνισε πως ούτε αυτος αλλά οι Τάτος και Βλαχοδήμος πήραν ευκαιρίες από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για να δείξουν την αξία τους στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για την παρουσία του στον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζαραδούκα στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6:

-για τις αποφάσεις του Κάκου στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ:
«Στη θέση του κ. Κάκου θα έβλεπα το συναίσθημα Ίσως να μην είδε τι έγραφε η φανέλα. Αυτή την εξήγηση δίνω γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη δικαιολογία. Σε όλους έκανε εντύπωση η απόφαση. Ακόμη και στα παιδιά της ΑΕΚ».

-για τον Άρη και τους στόχους του:
«Πήρα ένα ρίσκο… Σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά, αλλά βλέπω πως υπάρχουν διαλογείς ότι υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά. Εγώ είπα τη γνώμη μου ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι ο Άρη έχει δυνατότητες και δύσκολα ή εύκολα θα πετύχουμε την παραμονή. Το θέμα είναι όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε».

-γιατί επέλεξε Άρη:
«Είδα ότι ο Άρης έχει καλές εγκαταστάσεις. Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και μπορεί να διακριθείς. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν κληθεί παίκτες στην Εθνική από τον Άρη».

-για τη συνεργασία του με τον Ζαρντίμ και την παρουσία του Νικοπολίδη:
«Άλλο να είναι ένας ξένος προπονητής σε μια ομάδα και άλλο ένας Έλληνας. Ο Νικοπολίδης γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ζαρντίμ δεν με ήξερε και φάνηκε ότι δεν είχε ασχοληθεί με κάποιους παίκτες. Δεν μιλάω μόνο για εμένα αλλά και τους Βλαχοδήμο και Τάτο. Όταν έχεις έναν διεθνή ποδοσφαιριστή τότε του δίνεις ευκαιρίες. Είναι κάτι που ισχύει και για τα άλλα παιδιά, τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο. Δεν γίνεται να έχεις τόσο καλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν και να μην σου δίνουν ευκαιρίες. Τον Μασάντο τον χρησιμοποιούσε γιατί είναι πορτογάλος. Μακάρι να είχαμε όλοι ευκαιρίες. Δεν ζητήσαμε πολλά, απλώς 2-3 ευκαιρίες για να δούμε εάν αξίζουμε να παίζουμε στον Ολυμπιακό.
Με τον Νικοπολίδη έχουμε προπονηθεί πολλές φορές, εγώ κι οι Τάτος, Βλαχοδήμος. Ήταν πολύ διαβασμένος. Είχε πλούσιο ασκησιολόγιο και μας βοήθησε πολύ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε