Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ζαραδούκας: Ήρθα στην αγαπημένη μου ομάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Χαρούμενος για την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο διεθνής αμυντικός που αναφέρθηκε στον Χολέβας και στην ήττα από την Ντόρτμουντ.

«Τελειώνοντας μια καλή πορεία στο Βόλο όλοι οι παίκτες πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε μια καλή μεταγραφή. Πάντως, δεν περίμενα πως θα μπορούσαν τα πράγματα να έρθουν τόσο καλά», σχολίασε αρχικά ο Ζαραδούκας κατά την επίσκεψη του στο Red Store και συνέχισε:

«Μικρός ήμουν στον Πειραιά και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην αγαπημένη μου ομάδα. Αρχικά δεν το πίστευα, παρά μόνο όταν έφτασα στο Ρέντη και μίλησα με τον Βαλβέρδε, είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη για μένα», είπε.

Ο Ζαραδούκας μίλησε και για τον Χοσέ Χολέβα και τον ανταγωνισμό που υπάρχει. «Είναι θετικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θεωρώ ότι βοηθάει», τόνισε και κατέληξε αναφερόμενος στην αναμέτρηση που έχει ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μετά από την ήττα μας στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ πλέον πάμε για το διπλό στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε