Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Να αποφύγουμε τις ισπανικές ομάδες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στις προτιμήσεις του για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να μείνει μακριά από τις ισπανικές ομάδες είναι αυτό που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού και οι Φουστέρ, Αμντούν μίλησαν στη NOVA για την αποψινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λεονάρντο Ζαρντίμ:
 “Ακόμη και αν έχω κάποια προτίμηση, δεν μπορώ ν’ αλλάξω το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Γι’ αυτό και θα περιμένω να δω ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι που θα μας τύχουν. Από ‘κει και πέρα, σίγουρα θα ήθελα να αποφύγουμε τις ισπανικές ομάδες, καθώς έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία και είναι σε καλύτερη κατάσταση.”

Τζαμέλ Αμπντούν: “Το να έχουμε μία μεγάλη ομάδα στον όμιλο είναι πάντα καλό. Είναι όμορφο να παίζεις απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Από ‘κει και όποια ομάδα και αν μας τύχει, θα έχουμε σαν στόχο να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Εγώ θα ήθελα να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα.”

Νταβίντ Φουστέρ: “Όχι, δεν έχω κάποια προτίμηση. Πέρυσι που είχα προσπαθήσει να κάνω κάποιους συνδυασμούς έτσι όπως θα ήθελα την κλήρωση, δεν πέτυχα τίποτα. Οπότε, φέτος θα κρατήσω για εμένα τις επιθυμίες μου. Πιστεύω, πάντως, πως όποιος αντίπαλος και αν μας τύχει θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί είναι η σημαντικότερη διοργάνωση. Απλά θα περιμένω να δω τους αντιπάλους μας.”

Δείτε τα γκρουπ και τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού

Περιμένει Ενζονζί και…δώρο από το Μόντε Κάρλο ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε