Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα απέναντι στην Σάλκε, ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” δεν θέλησε να ανοίξει τα… χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ζήτησε ισορροπία και συγκέντρωση από τους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ: 

-για τους στόχους του Ολυμπιακού στους ομίλους: 
«Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχει η κάθε ομάδα. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τελειώσει τον όμιλο πρώτη». 

-για το αυριανό παιχνίδι: 
«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδια από αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Ένα καλό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο γιατί θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στη διοργάνωση». 

-για τις σκέψεις του για την αρχική 11άδα και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν σε αυτή οι Μανιάτης και Κοντρέρας: 
«Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι πιθανό να ξεκινήσουν. Θα αρχίσουν οι παίκτες που είναι καλύτεροι αυτοί την στιγμή και θα περάσουν στον αγώνα εκείνοι που θα μπορούν να προσφέρουν στο παιχνίδι» 

-τι πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός: 
«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε στο γήπεδο και να πάρουμε καλά αποτελέσματα εδώ. Έχουμε να παίξουμε με δυνατές ομάδες και θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα». 

-τη γνώμη του για το παιχνίδι; 
«Θα είναι μοιρασμένο. Η Σάλκε είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες και εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το γήπεδό μας. Η Σάλκε είναι καλή στις στημένες φάσεις. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας αξίες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». 

-για την παράδοση με τις γερμανικές ομάδες: 
«Είναι πάντα θετικό ότι η παράδοση είναι υπέρ μας». 

-για τις διαφοροποιήσεις στην αμυντική γραμμή: 
«Είναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού με νέους παίκτες που με τον καιρό θα παρουσιάζουν βελτίωση. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς και θα βελτιωθούν. Αύριο περιμένω να βοηθήσουν όλοι οι παίκτες. Κάποιοι έχουν περισσότερη εμπειρία. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να στηριχθούμε σε 11 παίκτες αλλά σε όλους»

“Πάνοπλος” ο Ολυμπιακός στο ματς κόντρα στη Σάλκε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε