Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ζάχοβιτς:Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα!

Ζάχοβιτς:Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα!

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάριμπορ, αντιπάλου του “τριφυλλιού” στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “πράσινους” και τόνισε πως το ρόστερ της ομάδας του Φερέιρα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς στο «Εθνοσπόρ»: 

«Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο που παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Το φετινό σύνολο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, κάτι που είδαμε και από το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Έχουμε συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι παραμένει πολύ δυνατός. 

Σίγουρα η Τότεναμ και η Λάτσιο φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, αλλά από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Εμείς κοιτάζουμε μόνο το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία. Αυτή είναι η δική μας προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμαστε η έκπληξη του γκρουπ! 

Το λάθος θα ήταν να επικεντρωθούμε σε κάποιους παίκτες συγκεκριμένα. Οποιοσδήποτε μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Άλλωστε όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό είναι και καλός παίκτης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε πολύ. Είναι κάτι που γνωρίζουν καλά τόσο οι ποδοσφαιριστές της Μάριμπορ, όσο και το τεχνικό μας τιμ». 

Για τη Μάριμπορ: «Θα είναι μια εμπειρία η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό γκρουπ, με πολύ καλές ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχουμε άγχος στον όμιλο και αυτό θα είναι το μεγάλο μας αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Μπορεί να χάσαμε την είσοδο στον Champions League όπως και ο Παναθηναϊκός, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Europa. Εχουμε νεανική ομάδα, μας αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα συνδυάζουμε και κάποιους παίκτες με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά ματς». 

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω ξανά τον κόουτς Φερέιρα. Είναι εξαιρετικός προπονητής και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ. Φαίνεται από τα αποτελέσματα που είχε στο παρελθόν. Κάνει πολύ καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα». 

Για τα καθήκοντα που ανέλαβε το 2007: «Η Μάριμπορ ήταν σε κρίση, αλλά πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά στη συνέχεια και φτάσαμε να κατακτήσουμε τρεις φορές τον τίτλο στη Σλοβενία και δύο φορές το κύπελλο μέσα σε διάστημα πέντε ετών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη θέση που έχω και τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και ελπίζω να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε