Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Zεσταίνουν” τις μηχανές οι… “αιώνιοι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παναθηναικός και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για ένα ακόμη “ραντεβού”. Φερέιρα: “Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε οι πρωταθλητές”. Άνοιξε τα χαρτιά του ο Βαλβέρδε.

Ο Καλόπουλος διαιτητής στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Αφιέρωμα NewsIt: 50+1 χρόνια ντέρμπι “αιωνίων” στην έδρα των “ερυθρόλευκων”

Οι “σφυγμοί” ανεβαίνουν όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζει το αυριανό ματς ανάμεσα στους “πράσινους” και τους “ερυθρόλευκους”.

Οι δύο προπονητές προσπαθούν να προετοιμάσουν τους παίκτες τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Λίγα λόγια και πολλή δουλεία στον τομέα της τακτικής για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έδωσε σαφείς οδηγίες και δεν είναι άλλες από την ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο και την επίθεση από νωρίς. Κατοχή της μπάλας, κλεψίματα και άμεση επιστροφή στην επίθεση είναι τα ζητούμενα για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έχει καταλήξει στους “11” του ντέρμπι.

Ο Πάρντο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλο και Ραούλ Μπράβο μπροστά του στην άμυνα. Ιμπαγάσα και Μοντεστό θα είναι οι κεντρικοί χαφ, με τους Μιραλάς, Φουστέρ και Ριέρα, να βρίσκονται πίσω από τον Τζεμπούρ.

Πως έβαλε τους παίκτες του στο “κλίμα” του ντέρμπι ο Βαλβέρδε

Τζιμπούρ: Στο γήπεδο πρέπει να είμαι τρομοκράτης

Ο Βαλβέρδε μπορεί να έδωσε προτεραιότητα στην τακτική, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ακολούθησε την αντίθετη οδό. Θέλησε να δώσει “φτερά” στους παίκτες του, μέσω της θετικής ψυχολογίας. “Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε ακόμα οι πρωταθλητές και με μια νίκη εναντίον τους, η πίεση μεταφέρεται σε αυτούς”, είπε αρχικά στην ομιλία του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους παίκτες του ότι θέλει να προσέξουν τον τομέα της αυτοσυγκέντρωσης. “Θα αντιμετωπίσουμε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από όσες έχουμε βιώσει έως τώρα. Είναι αγώνες που μιλάνε στο γήπεδοι όσοι έχουν ψυχή, παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες με ποιότητα. Εσείς τα έχετε αυτά τα στοιχεία. Πάμε να παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη”, επεσήμανε.

Σισέ: Δίνω τον λόγο μου ότι θα δώσουμε όλα

Βασικός ο “Κάρα” – Σκέψεις και για Γκοβού

10 ημέρες εκτός ο Μπουμσόνγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε