Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζίκο: Δεν μου έχουν πει ότι φεύγω

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ζίκο
Για όλους και για όλα μίλησε ο Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για όλα τα θέματα στη συνένετυξη τύπου μετά το ματς κόντρα στην Λάρισα.

Όπως είναι λογικό ο Ζίκο ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη συνέντευξη τύπου, μετά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για αποχώρηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

“Αν υπάρξει η μέρα που ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι δεν ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις της ομάδας έχει κάθε δικαίωμα να σταματήσει την συνεργασία μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε περιαστικοί. Δεν έχω κάποιο μήνυμα ότι θα σταματήσει η συνεργασία και εγώ δεν έχω λόγο για κάτι τέτοιο” τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ο Ζίκο μίλησε και για το επεισόδιο με τον Στολτίδη:

“Ο παίκτης θεώρησε ότι ήταν έτοιμος ενώ εγώ του εξήγησα ότι δεν ήταν έτοιμος. Του έδειξα αριθμούς και χαρτιά. Είχε 40 μέρες να αγωνιστεί. Ο ίδιος θεώρησε ότι έλεγα ψέματα. Εγώ δεν αερολογώ. Έχω στοιχεία. Λείπει για αρκετές μέρες για λόγους υγείας. Δεν μπορούσε να παίξει. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ αποφασίζω ποιός μπορεί να παίξει. Ψεύτης δεν είμαι. Εχω χαρτιά και με αυτά δουλεύω. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να με βγάλει ψεύτη. Οταν θα αρχίσω να λέω ψέματα καλύτερα να αλλάξω επάγγελμα. Υπολογίζω όλους τους παίκτες και τον Στολτίδη.”

Αναφέρθηκε και στην αγχωτική νίκη επί της Λάρισας:

“Η ομάδα μας ξέχασε ότι ένα παιχνίδι λήγει στο 90′ και όχι στο 45′. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε ευκαιρίες βάλαμε δύο γκολ και χάσαμε και άλλα. Στο δεύτερο μπήκαμε νωθρά νομίζοντας ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό που μετράει όμως είναι οι 3 βαθμοί της νίκης.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε