Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζίκο: Εγώ φταίω

Ο Ζίκο έφυγε για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το Γεώργιος Καραίσκάκης
Ο Ζίκο έφυγε για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το Γεώργιος Καραίσκάκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την ΑΕΚ ενώ υπεραμύνθηκε των επιλογών του. Θέμα προέκυψε με τον Ντουντού.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δέχθηκε πολλές ερωτήσεις στην συνέντευξη τύπου του αγώνα.

“Δεν υπάρχει θέμα όσων αφορά την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι. Μην ξεχνάτε πως οι παίκτες που σιγά-σιγά επανέρχονται από τραυματισμούς στην ομάδα δεν μπορούν να δώσουν ακόμα αυτό που μπορούν.
Ποτέ δεν έχω αποποιηθεί των ευθυνών μου. Η ευθύνη είναι δική μου. Ξέρω ότι ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι όταν η ομάδα κερδίζει τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες, ενώ όταν χάνει φταίει ο προπονητής. Να ξέρετε όμως ότι κάνω το κάνω για το καλό της ομάδας. Στους ποδοσφαιριστές δεν μπορώ να πω κάτι. Προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τους βγήκε.

Ο Γκαλίτσιος είχε συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορούσε να λείψει στο επόμενο ματς αφού εκεί θα λείπει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Λεντέσμα ήρθε από χειρουργείο και θεωρώ πως δεν είναι έτοιμος. Ο Στολτίδης έμεινε για 40 ημέρες εκτός και μόλις τώρα μπήκε και πάλι στην ομάδα, ενώ ούτε ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι για μένα έτοιμος. Δυστυχώς στην προπόνηση δεν είναι κανείς από εσάς για να μπορέσετε να με κρίνεται”, απάντησε ο Ζίκο σε ερώτηση που του έγινε για την επιλογή της αποστολής.

“Μπορώ να σας πως ότι πιο πολύ μας πονάει που χάσαμε βαθμούς με τον Ηρακλή και τα Γιάννινα παρά στα δύο τελευταία ματς όπου αντιμετωπίσαμε δύο καλές ομάδες”, κατέληξε ο Ζίκο που όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά πέταξε το μπαλάκι στον Σωκράτη Κόκκαλη αναφέροντας “Ο πρόεδρος ξέρω ότι κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχύσει την ομάδα”

Θέμα με Ντουντού

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Ζίκο για τον Ντουντου, όταν πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους πως ο Βραζιλίανος μέσος είχε πάρει μέρος σε αγώνα επίδειξης στις 22 Δεκεμβρίου και μάλλον εκεί επιδεινώθηκε ο τραυματισμός που είχε αποκομίσει από το ματς με τον Άρη:
 
“Εγώ δεν δίνω άδεια σε κάποιον παίκτη για να πάρει μέρος σε τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι δουλειά της διοίκησης. Δεν είμαι πατέρας τους, είμαι προπονητής του. Δεν το ήξερα πάντως αυτό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε