Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζίκο: Είμαστε απαράδεκτοι

Απογοητευμένος ο Ζίκο

Στην χαλαρότητα των ποδοσφαιριστών του μετά το 2-0 στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Απογποητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Ζίκο στη συνέντευξη τύπου.

“Έχουμε ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όταν κάναμε το 2-0 νομίζαμε ότι το ματς τελείωσε. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ισοφαρίσει στα τελευταία δέκα λεπτά. Όταν νικάς 2-0 πρέπει να παγώσεις το παιχνίδι. Να κρατήσεις τη μπάλα, να κάνεις passing game. Είναι απαράδεκτο να τρως γκολ και μάλιστα σε αντεπίθεση», ανέφερε αρχικά ο Ζίκο και πρόσθεσε: «Τους είχα ενημερώσει να προσέχουν τα φάουλ, γιατί μπορούσαν με αυτά να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή μας. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ από τέτοια φάση. Όσο για τον ΠΑΣ, είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσει κάποιος πως μία ομάδα που παίζει με τέτοιο πάθος, βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εγώ θα περίμενα θα ήταν στις πρώτες θέσεις”, δήλωσε ο Ζίκο

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος προπονητής απάντησε στα ερωτήματα για την φυσική κατάσταση, ενώ μίλησε και για τα κρίσιμα ματς που έρχονται :

“Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Απλά όπως κερδίσαμε εμείς δύο παιχνίδια με Εργοτέλη και Σταντάρ, έτσι και τώρα χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά σε δύο συνεχόμενα ματς. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι επαγγελματίες και ξέρουν να ξεπερνάνε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Κοιτάμε μπροστά και όλα θα είναι καλύτερα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε