Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζιλμπέρτο Σίλβα: “Δεν πάω πουθενά”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ότι δεν προτίθεται να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τη Φλαμένγκο. Επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του παίκτη. Αρνητική απάντηση των “πρασίνων” προς την ομάδα της Βραζιλίας. Αισιόδοξος ο πρόεδρος της Φλαμένγκο ότι θα αποκτήσει τον παίκτη!

Σε λίγη ώρα θα λυθούν όλες οι απορίες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σε ο,τι αφορά την πρόταση της Φλαμένγκο για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο 34χρονος μέσος θα δώσει συνέντευξη Τύπου, για να ξεκαθαρίσει το “τοπίο”, αλλά πριν από αυτή…τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν από μόνα τους!

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ζιλμπέρτο επικοινώνησαν μαζί του, όταν έκανε την εμφάνιση της η είδηση και ο Βραζιλιάνος απάντησε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής στην πατρίδα του. “Δεν πρόκειται να φύγω από την ομάδα. Μην ακούτε αυτά που λένε”, φέρεται να τους είπε.

Παράλληλα, η “πόρτα” φαίνεται να κλείνει και από την πλευρά της διοίκησης των “πρσίνων“, καθώς η προσφορά που κατέθεσε η Φλαμένγκο δεν ικανοποίησε και απορρίφθηκε. Αυτό που απομένει, είναι η επίσημη τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να κατατεθεί και νέα βελτιωμένη πρόταση από τον βραζιλιάνικο σύλλογο, που ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Ο μάνατζερ του Σίλβα, Ρικάρντο Κόστα που ήταν αυτός που “άναψε φωτιές” με τις δηλώσεις του σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, τα γύρισε και με συνέντευξή του στο σάιτ του NovaΣΠΟΡ FM έβαλε τέλος στα σενάρια:

“Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά τίποτα παραπάνω. Ο Ζιλμπέρτο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και την ομάδα του. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή.”

Η νεότερη εξέλιξη έχει να κάνει με τις δηλώσεις τουπροέδρου της Φλαμένγκο που κάνει λόγο για σημερινή επαφή των δύο ομάδων, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα ολοκληρωθεί θετικά για την ομάδα του η υπόθεση:

“Υπάρχει ένα προβληματάκι σε ό,τι αφορά στο κομμάτι με τον Κλέμπερσον. Είχαμε σήμερα, Τετάρτη, μία ακόμη επαφή με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκομίσαμε την εντύπωση πως πρόκειται για κάτι που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.
Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με ποσοστά ως προς την ολοκλήρωση του deal, θα έλεγα ότι είμαστε στο 70-30 υπέρ της υλοποίησής του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε