Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζιλμπέρτο: Θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου αλλά ακόμη έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟ

Πιστός στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
Πιστός στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά όχι άμεσα αφού έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα όπως αναμενόταν ήταν μέσα στους παίκτες που επέλεξε ο Ντούνγκα για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Λίγο μετά την κλήση του, μίλησε στους δημοσιογράφους για την προοπτική της επιστροφής του στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα έρθω να παίξω στην Ατλέτικο Μινέιρο. Θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μου να κοροϊδέψω τους οπαδούς που πάντα μου συμπεριφέρονταν με σεβασμό και αγάπη. Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα δούμε. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και πρέπει να αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά. Αν στο μέλλον υπάρξει μία πρόταση, θα την εξετάσω με ενδιαφέρον. Μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό έχει αρχίσει να μου λείπει η πατρίδα μου κι έχω αρχίσει να έχω την επιθυμία να επιστρέψω», δήλωσε ο πολύπειρος άσος. 

Όσον αφορά στην κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση στην εθνική ομάδα. Θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ για τρίτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχω μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια και για την οποία κλήθηκα και πάλι στη σελεσάο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε